HVISK

Amble Small Blue Uniform

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Blue Uniform
Merk product code H2416
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Amble
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

De Amble Small handtas van HVISK is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame accessoire. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 19 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld.

De Amble Small handtas heeft een opvallende kleur hardware in het zwart, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De verstelbare en afneembare schouderband biedt veelzijdigheid en comfort, zodat je de tas kunt dragen zoals jij dat wilt.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeborgen zijn. De tas heeft ook handige opbergopties, waaronder 1 open binnenvak en 2 binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden.

De Amble Small handtas maakt deel uit van de Amble serie van HVISK. Met een volume van 2 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. De merknaam HVISK staat garant voor kwaliteit en stijl, en de kleurnaam Blue Uniform voegt een vleugje uniekheid toe aan deze trendy handtas.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Amble Small handtas is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies