Guess

Manhattan Large Backpack Coal Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 33.5 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Kunstleer
Merk Guess
Merk kleurnaam Coal Logo
Merk product code HWSM69 94330
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

De Manhattan Large Backpack is een trendy rugzak voor dames. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 33.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het kunstleren materiaal geeft de rugzak een luxe uitstraling, terwijl de gunmetal kleur hardware een stoere touch toevoegt.

Deze Guess rugzak in de kleur Coal Logo is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Het buitenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden. Met een volume van 11 l is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is.

De Manhattan Large Backpack is een must-have accessoire voor fashion-forward dames. Met het merkproductcode HWSM69 94330 ben je verzekerd van de kwaliteit en stijl waar Guess bekend om staat. Bestel deze trendy rugzak vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies