Guess

Eco Craig High Socy Carryall Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWEVG8 96823
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke draagtas? Dan is de Eco Craig High Socy Carryall van Guess perfect voor jou! Deze shopper is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 35 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 25 cm. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

De Eco Craig High Socy Carryall is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzaam en veganistisch alternatief voor echt leer. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur van de tas geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met verschillende opbergopties is deze tas niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet zomaar uit de tas vallen.

Of je nu een dagje gaat shoppen, naar je werk gaat of een avondje uit, de Eco Craig High Socy Carryall is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze tas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies