Guess

Eco Craig Girlfriend Satchel Coal Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Coal Logo
Merk product code HWESG8 96806
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met magneetsluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Eco Craig Girlfriend Satchel van Guess is een trendy shopper voor dames. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 23 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling.

Deze shopper is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de kleurnaam "Coal Logo" en productcode "HWESG8 96806" is deze tas een echte eyecatcher.

De Eco Craig Girlfriend Satchel heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee buitenvakken met magneetsluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je spullen georganiseerd houden en heb je alles binnen handbereik. De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle items veilig opgeborgen zijn.

Met de Eco Craig Girlfriend Satchel van Guess maak je een fashion statement en draag je bij aan een duurzame wereld. Bestel deze trendy shopper vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies