Guess

Alby Toggle Tote Latte Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Guess
Merk kleurnaam Latte Logo
Merk product code HWSS74 55230
Type sluiting Pinsluiting
Volume 17 l

De Alby Toggle Tote van Guess is een stijlvolle shopper voor dames. Met een breedte van 37 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

De Alby Toggle Tote is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze tas is Latte Logo, wat een subtiele en trendy uitstraling geeft.

De tas sluit met een handige pinsluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met een volume van 17 liter biedt deze shopper voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu gaat om je laptop, boeken of andere persoonlijke spullen.

Met de Alby Toggle Tote van Guess maak je een fashion statement. Deze shopper combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier, waardoor het de perfecte aanvulling is op je dagelijkse outfit. Bestel nu en geniet van de luxe en kwaliteit die Guess te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies