Furla

Regina L Tote Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero
Merk product code WB00425
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l
Vorm neus Puntige neus

De Regina L Tote is een prachtige schoudertas voor dames van het merk Furla. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen, is deze tas een must-have voor elke fashionista. De tas is gemaakt van leer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met afmetingen van 38 cm breed, 13.5 cm diep en 28 cm hoog, biedt de Regina L Tote voldoende ruimte voor al je essentials. Het puntige neusontwerp voegt een vleugje stijl toe aan de tas, terwijl de ritssluiting zorgt voor veiligheid en gemak.

De tas heeft een inhoud van 14 liter en beschikt over 1 binnenvak met ritssluiting. Dit biedt de mogelijkheid om je spullen georganiseerd op te bergen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Regina L Tote is de perfecte metgezel.

De kleur van de tas is Nero, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De merkproductcode van de tas is WB00425, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Furla-product in handen hebt.

Met de Regina L Tote van Furla maak je een fashion statement en ben je altijd voorbereid op elke gelegenheid. Bestel deze prachtige schoudertas vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies