DWRS

Spezia Teddy Off white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk DWRS
Merk kleurnaam Off white
Merk product code T21144 - 03
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

De Spezia Teddy is een trendy crossbodytas van het merk DWRS. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 18 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De goudkleurige hardware geeft de tas een elegante touch. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Spezia Teddy heeft een magneetsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Het off white kleurnaam van het merk geeft de tas een moderne en frisse uitstraling. De merk product code T21144 - 03 zorgt ervoor dat je de tas gemakkelijk kunt herkennen en terugvinden.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Spezia Teddy is de ideale metgezel. Bestel deze trendy crossbodytas vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies