DWRS

Chili Bag Off white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk DWRS
Merk kleurnaam Off white
Merk product code T22014 - 03
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect bij elke outfit past? Dan is de Chili Bag van DWRS de ideale keuze voor jou. Deze handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Chili Bag heeft een compact formaat met afmetingen van 20 cm breed, 6 cm diep en 18 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen zonder dat de tas te groot of te zwaar wordt.

Deze prachtige handtas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de Chili Bag op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Chili Bag is verkrijgbaar in de kleur Off white, wat perfect past bij elke stijl en gelegenheid. Het merk DWRS staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de productcode T22014 - 03 garandeert dat je een authentiek en uniek item in handen hebt.

Met de Chili Bag van DWRS maak je een fashion statement en ben je altijd voorbereid op elke gelegenheid. Bestel nu en voeg deze prachtige handtas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies