DSTRCT

Harrington Road Handbag Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 354630
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Handtas is de perfecte metgezel voor een ontspannen weekendje weg. Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

Met een breedte van 34 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 20 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het leer van de tas voegt een vleugje luxe toe, terwijl de zilverkleurige hardware een moderne uitstraling geeft.

De Harrington Road Handtas is ontworpen voor dames die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting, biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra gemak en veelzijdigheid. Of je nu de tas over je schouder draagt of in je hand houdt, je kunt altijd de perfecte look creëren.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd blijven. Geen gedoe meer met losse items in je tas, alles blijft netjes op zijn plaats.

De Harrington Road Handtas, van het merk DSTRCT, is verkrijgbaar in de kleur Taupe. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige kwaliteit is deze tas een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Voeg een vleugje stijl toe aan je weekenduitjes met de Harrington Road Handtas. Bestel nu en maak een statement met je fashion-forward look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies