DSTRCT

Harrington Road Handbag Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 354630
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Handtas is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas voor het weekend. Met zijn afmetingen van 34 cm breed, 8 cm diep en 20 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials zonder te groot of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas kwaliteit en elegantie uit. Het merk DSTRCT staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en de Harrington Road Handtas is daar geen uitzondering op. De khaki kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit en maakt deze tas veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te dragen.

Met een verstelbare en afneembare schouderband kun je deze tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn, terwijl de opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee buitenvakken met ritssluiting, je helpen georganiseerd te blijven, zelfs tijdens drukke weekendactiviteiten.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een weekendje weg gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden bij je wilt dragen, de Harrington Road Handtas is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je weekendoutfits!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies