DKNY

Carol Tote Chino Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43.2 cm
Diepte 12.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 48.3 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk DKNY
Merk kleurnaam Chino Black
Merk product code R22AFS41
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Carol
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 26 l

De Carol Tote is een stijlvolle schoudertas van het merk DKNY. Met zijn chique ontwerp en goudkleurige hardware is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire. De tas heeft een breedte van 43.2 cm, een diepte van 12.7 cm en een hoogte van 48.3 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is de Carol Tote zowel praktisch als modieus.

Deze tas uit de Carol serie heeft een verstelbare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 26 l biedt de Carol Tote voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Carol Tote in de kleur Chino Black is voorzien van een binnenvak met ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Met de merkproductcode R22AFS41 ben je verzekerd van een authentiek DKNY-product.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Carol Tote is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog deze trendy schoudertas en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies