Delsey

Chatelet Air 2.0 Clutch Angora

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam Angora
Merk product code 00167611515
Serie Chatelet Air
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Maak kennis met de Chatelet Air 2.0 Clutch van Delsey, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele toevoeging aan hun outfit. Deze clutch behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 12.5 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 18 cm.

De Chatelet Air 2.0 Clutch is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, waardoor hij duurzaam en lichtgewicht is. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Met een inhoud van 1 liter biedt deze clutch voldoende ruimte voor al je essentiële items, zoals je telefoon, portemonnee en make-up.

Deze clutch is onderdeel van de populaire Chatelet Air serie van Delsey, bekend om zijn moderne en verfijnde stijl. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de angora kleurnaam een vleugje luxe toevoegt aan je look. Met de merkproductcode 00167611515 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, de Chatelet Air 2.0 Clutch is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies