Delsey

Chatelet Air 2.0 Clutch Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 00167611509
Serie Chatelet Air
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Chatelet Air 2.0 Clutch perfect voor jou! Deze trendy crossbodytas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 12,5 cm, een diepte van 6,5 cm en een hoogte van 18 cm biedt deze clutch voldoende ruimte voor al je essentiële items. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en luxe uitstraling aan deze tas.

De Chatelet Air 2.0 Clutch is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze clutch is daar geen uitzondering op. De kleur van deze clutch is roze, ook wel bekend als "Pink" volgens het merk.

Met een inhoud van 1 liter biedt deze clutch voldoende ruimte voor je telefoon, portemonnee, make-up en andere kleine benodigdheden. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagelijkse tas nodig hebt, de Chatelet Air 2.0 Clutch is de perfecte keuze!

Bestel nu de Chatelet Air 2.0 Clutch en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit. Deze trendy crossbodytas zal zeker indruk maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies