Cowboysbag

Medium bag Dunbur Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3166
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Stijl Stoer
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stoere en praktische crossbodytas? Dan is de Medium bag Dunbur van Cowboysbag perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Medium bag Dunbur heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 16 cm. Met zijn compacte formaat is deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de tas is zwart, wat perfect past bij elke outfit.

Wat deze tas extra handig maakt, zijn de opbergopties. De Medium bag Dunbur heeft 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de tas is verstelbaar, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Kortom, de Medium bag Dunbur van Cowboysbag is de perfecte combinatie van stoer en praktisch. Met zijn compacte formaat, hoogwaardig leer en handige opbergopties is deze tas een must-have voor elke fashionista!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies