Cowboysbag

Hobo Fintona Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3161
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

De Hobo Fintona is een stoere schoudertas van het merk Cowboysbag. Met zijn afmetingen van 31 cm breed, 10 cm diep en 30 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het cognackleurige leer, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en biedt verschillende opbergmogelijkheden. Het heeft een ritssluiting en beschikt over 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De schouderband van de Hobo Fintona is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een schoudertas of een handtas, deze tas past zich aan jouw stijl aan.

Met een volume van 9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Hobo Fintona is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies