Cowboysbag

Handbag Seville Sand/Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Sand/Brown
Merk product code 3387
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Magneetsluiting

De Handtas Seville is een stijlvolle toevoeging aan de Shoppers categorie van onze fashion brand e-commerce retailer. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 17 cm diep en 32 cm hoog, is deze handtas perfect geschikt voor dames die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze handtas kwaliteit en elegantie uit. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en de Handtas Seville is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam Sand/Brown voegt deze handtas een vleugje warmte en stijl toe aan elke outfit.

Met zijn magneetsluiting is de Handtas Seville gemakkelijk te openen en te sluiten. Binnenin vind je een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting, waardoor je al je essentials georganiseerd kunt opbergen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze handtas biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Met de productcode 3387 is de Handtas Seville een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Voeg deze prachtige handtas toe aan je collectie en maak een statement met stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies