Cowboysbag

Handbag Benson Brandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Brandy
Merk product code 3225
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met magneetsluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Handtas Benson van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 28 cm breed, 15 cm diep en 20 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Handtas Benson is speciaal ontworpen voor dames en heeft een tijdloos design dat moeiteloos past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan de tas, terwijl het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot het hoofdvak. Daarnaast heeft de tas twee buitenvakken met magneetsluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je items georganiseerd kunt houden. Het binnenvak met ritssluiting is perfect voor het veilig opbergen van waardevolle spullen.

De Handtas Benson heeft een inhoud van 8 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Met zijn merknaam "Cowboysbag" en kleurnaam "Brandy" straalt deze handtas kwaliteit en klasse uit. De merkproductcode "3225" zorgt ervoor dat je precies weet welk model je hebt gekozen.

Wacht niet langer en voeg de Handtas Benson van Cowboysbag toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies