Cowboysbag

Bag Tarbet Dark Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Dark Green
Merk product code 3134
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Op zoek naar een stoere handtas die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Bag Tarbet van Cowboysbag een absolute must-have! Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 10 cm diep en 25 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al jouw essentials.

De Bag Tarbet is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft de tas een trendy touch. Met zijn donkergroene kleur is deze tas een echte eyecatcher die jouw outfit helemaal compleet maakt.

Deze handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stoere uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat al jouw spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de tas over één binnenvak met ritssluiting, waardoor je jouw waardevolle items gemakkelijk kunt scheiden van de rest.

Met een volume van 6 liter biedt de Bag Tarbet voldoende ruimte voor al jouw dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is geschikt voor elke gelegenheid.

Laat jouw stoere kant zien met de Bag Tarbet van Cowboysbag. Bestel hem nu en maak een statement met jouw fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies