Cowboysbag

Bag Tarbet Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3134
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

De Bag Tarbet is een stoere handtas van het merk Cowboysbag. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een mooie cognackleur. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. De zilverkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle uitstraling.

De Bag Tarbet is speciaal ontworpen voor dames en heeft een inhoud van 6 liter. De tas heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items kunt bewaren.

Met zijn stoere en trendy design is de Bag Tarbet de perfecte accessoire voor elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas maakt je look helemaal af. Bestel nu de Bag Tarbet en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Cowboysbag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies