Cowboysbag

Bag Stewarton Antracite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Antracite
Merk product code 3264
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle weekendtas? Maak kennis met de Bag Stewarton van Cowboysbag, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als fashion. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 20 cm diep en 31.5 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Bag Stewarton is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

Deze weekendtas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je je spullen veilig opbergen. De tas beschikt over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je benodigdheden georganiseerd houden tijdens je weekenduitjes.

De Bag Stewarton is onderdeel van de Weekendtassen collectie van Cowboysbag. Met de merknaam "Antracite" en productcode "3264" ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele weekendtas.

Wacht niet langer en voeg de Bag Stewarton toe aan je collectie. Met zijn unieke combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit, is deze tas een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies