Cowboysbag

Bag Smyrton 000935 - Pine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nubuck
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam 000935 - Pine
Merk product code 3271
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Bag Smyrton van Cowboysbag perfect voor jou! Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Smyrton heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 14.5 cm, waardoor hij compact en handig is om mee te nemen. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en verfijnde uitstraling aan de tas.

Deze crossbodytas is gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal, wat zorgt voor een luxe en duurzame afwerking. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Bag Smyrton is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is 000935 - Pine, wat een unieke en trendy uitstraling geeft.

Met 2 open binnenvakken biedt de Bag Smyrton voldoende opbergmogelijkheden voor al je essentials. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt meenemen, deze tas heeft genoeg ruimte om alles georganiseerd te houden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Bag Smyrton sluit met een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas is de perfecte metgezel.

Met de Bag Smyrton van Cowboysbag maak je een fashion statement en ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies