Cowboysbag

Bag Rautio Forest Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Forest Green
Merk product code 3171
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

Op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor dames? Dan is de Bag Rautio van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 31 cm breed, 10 cm diep en 30 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het zilverkleurige hardware detail geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De kleur van de tas is Forest Green, wat perfect past bij de stoere stijl van Cowboysbag. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Bag Rautio heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Het interieur van de tas beschikt over één binnenvak met ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen apart kunt houden. Met een volume van 9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn stoere uitstraling en praktische eigenschappen is de Bag Rautio de ideale schoudertas voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige tas van Cowboysbag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies