Cowboysbag

Bag Knowe Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3259
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Bag Knowe is een stijlvolle handtas voor dames van het merk Cowboysbag. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 8 cm diep en 20 cm hoog, is deze tas perfect voor dagelijks gebruik. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de tas.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Bag Knowe kwaliteit en duurzaamheid uit. De kleur van de tas is een prachtige cognac kleur, die perfect past bij elke outfit. Met de verstelbare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je je essentials georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit of een avondje uit, de Bag Knowe is de perfecte metgezel.

Met de Bag Knowe van Cowboysbag ben je verzekerd van een trendy en functionele handtas. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies