Cowboysbag

Bag Elba X Sarah Chronis Fawn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Fawn
Merk product code 3179
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Sarah Chronis
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

De Bag Elba X Sarah Chronis is een stoere handtas van het merk Cowboysbag. Deze tas is gemaakt van leer en heeft een afmeting van 28 cm breed, 8 cm diep en 20 cm hoog. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling. Met een inhoud van 4 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De tas heeft verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd opbergen. Daarnaast is de schouderband verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

De Bag Elba X Sarah Chronis behoort tot de handtassen categorie en is speciaal ontworpen voor dames. De kleurnaam van deze tas is "Fawn" en de productcode is "3179". Deze tas maakt deel uit van de Sarah Chronis serie, die bekend staat om zijn stoere stijl.

Met zijn ritssluiting zorgt deze tas ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Bag Elba X Sarah Chronis is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies