Cowboysbag

Bag Alpua Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 3170
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stoere shopper die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Bag Alpua van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Deze shopper is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een taupe kleur, waardoor hij een tijdloze uitstraling heeft. De zilverkleurige hardware geeft de tas een extra touch of elegance.

Met een breedte van 32 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het interieur is voorzien van één binnenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

De Bag Alpua is speciaal ontworpen voor dames die houden van een stoere en trendy look. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen altijd veilig zijn en de tas gemakkelijk te openen en te sluiten is. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een edgy look, deze shopper past perfect bij elke gelegenheid.

Met de Bag Alpua van Cowboysbag maak je een fashion statement. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 3170 weet je zeker dat je een authentiek exemplaar in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze stoere shopper toe aan je collectie! Bestel de Bag Alpua vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies