Castelijn Beerens

Firenze Laptop Bag 15.6 inch lichtbruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam lichtbruin
Merk product code 60 9473
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Firenze Laptop Bag 15.6 inch is een stijlvolle schoudertas van het merk Castelijn Beerens. Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas voor hun laptop.

Met een breedte van 43 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor een 15.6 inch laptop. Het laptopvak is speciaal ontworpen om je laptop veilig en beschermd te houden tijdens het reizen.

De Firenze Laptop Bag is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De lichtbruine kleur geeft de tas een tijdloze en elegante look, waardoor hij perfect past bij elke outfit.

Naast het laptopvak heeft deze tas ook een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je gemakkelijk je accessoires en andere persoonlijke spullen kunt opbergen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw voorkeur.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven en voorkomt dat er iets uit de tas valt. Met de Firenze Laptop Bag ben je altijd goed georganiseerd en klaar om stijlvol op pad te gaan.

Met de Firenze Laptop Bag 15.6 inch van Castelijn Beerens combineer je functionaliteit en fashion op een perfecte manier. Bestel deze trendy schoudertas vandaag nog en geef je laptop de bescherming en stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies