Castelijn Beerens

Babette Gesso handtas medium Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Groen
Merk product code 27 9812
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Gesp, Overslag
Volume 10 l

De Babette Gesso handtas medium is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Babette Gesso handtas medium is van het merk Castelijn Beerens en heeft de kleur groen. De merkproductcode is 27 9812. Deze tas is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat zowel praktisch als modieus is.

De tas heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De schouderband is verstelbaar en afneembaar, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

De Babette Gesso handtas medium sluit met een gesp en overslag, wat zorgt voor een extra beveiliging van je spullen. Met een volume van 10 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies