Castelijn Beerens

Babette Gesso handtas large Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 33 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 27 9813
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Gesp
Volume 14 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Babette Gesso handtas large van Castelijn Beerens perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 36 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en luxe uit.

De Babette Gesso handtas large is uitgerust met een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. De handige gespsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt meenemen, alles past erin!

De Babette Gesso handtas large heeft een volume van 14 l, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. De kleur van deze tas is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de merkproductcode 27 9813 weet je zeker dat je een authentiek product van Castelijn Beerens in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Babette Gesso handtas large en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies