Cabaia

Duffle Bag Seoul Seoul

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Seoul
Merk product code CAB766PFWP
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 36 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Duffle Bag Seoul van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze tas is geschikt voor volwassenen in elke situatie.

De Duffle Bag Seoul is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is. Bovendien is deze tas gecertificeerd als een B Corporation en is hij volledig veganistisch, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe accessoire.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, ervoor zorgen dat je georganiseerd blijft.

Met een volume van 36 liter biedt de Duffle Bag Seoul voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu kleding, schoenen, elektronica of andere persoonlijke spullen wilt meenemen, deze tas kan het allemaal aan.

Met zijn trendy kleur en stijlvolle design is de Duffle Bag Seoul een must-have accessoire voor elke fashion-forward individu. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en maak een statement met deze prachtige schoudertas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies