Cabaia

Duffle Bag Reykjavik Reykjavik

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Reykjavik
Merk product code CAB624GNWP
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 36 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Duffle Bag Reykjavik van Cabaia precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 45 cm breed, 30 cm diep en 29 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu een volwassene bent of een avontuurlijke tiener, deze tas is geschikt voor iedereen.

De Duffle Bag Reykjavik is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam Reykjavik geeft deze tas een trendy en moderne uitstraling.

Met zijn verstelbare en afneembare schouderband is deze tas zeer veelzijdig. Je kunt hem dragen zoals jij dat wilt, of het nu over je schouder is of als een crossbody tas. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de verschillende opbergopties, zoals het binnenvak met ritssluiting, het buitenvak met ritssluiting en het open binnenvak, ervoor zorgen dat je georganiseerd blijft.

De Duffle Bag Reykjavik heeft een indrukwekkende inhoud van 36 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. Of je nu op reis gaat, naar de sportschool gaat of gewoon een dagje uit bent, deze tas biedt genoeg ruimte voor al je spullen.

Als kers op de taart heeft deze tas ook nog eens twee keurmerken: Certified B Corporation en EVE VEGAN. Dit betekent dat de tas niet alleen stijlvol is, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd is.

Kortom, de Duffle Bag Reykjavik van Cabaia is de perfecte schoudertas voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies