BURKELY

Casual Carly Handbag Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 1000234.29
Opberg opties 2 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Casual Carly
Type sluiting Ritssluiting

De Casual Carly Handtas is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 23 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze handtas kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Burkely staat bekend om zijn vakmanschap en de Casual Carly Handtas is daar geen uitzondering op. De prachtige cognackleur voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Met verschillende opbergopties, waaronder 2 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of een avondje uit, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je essentials.

De Casual Carly Handtas maakt deel uit van de Casual Carly serie en heeft een handige ritssluiting om je spullen veilig te houden. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze handtas is de perfecte aanvulling op elke outfit.

Met de Casual Carly Handtas ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige handtas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies