Berba

Speranza Handtas Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 875-535
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Speranza
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

De Speranza Handtas is een stoere schoudertas voor dames. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 11.5 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De gunmetal kleurige hardware geeft de tas een trendy uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig leer en ontworpen door het merk Berba, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit. De kleur van de tas is cognac en de productcode is 875-535.

De Speranza Handtas heeft verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen. De schouderband is verstelbaar, zodat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met zijn stoere uitstraling en praktische indeling is de Speranza Handtas de perfecte aanvulling op je outfit. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt de ideale combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies