Berba

Laguna Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Black
Merk product code 805-779
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Laguna
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Laguna shopper van Berba is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het ontwerp.

De Laguna shopper is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het zwarte kleurnaam van het merk voegt een tijdloze elegantie toe aan de tas. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

Deze shopper uit de Laguna serie is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het heeft een speciaal laptop vak dat geschikt is voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de tas een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 14 liter biedt de Laguna shopper voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een weekendje weg gaat. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet gemakkelijk uit de tas kunnen vallen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en trendy tas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Laguna shopper van Berba de perfecte keuze voor jou. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies