Berba

Laguna Handtas Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 22 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 805-199
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Laguna
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

De Laguna Handtas is een stoere handtas van het merk Berba. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 22 cm is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle tas. De handtas is gemaakt van leer en heeft een gunmetal kleurige hardware, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

De Laguna Handtas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Daarnaast heeft de tas een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

De Laguna Handtas behoort tot de categorie Handtassen en maakt deel uit van de Laguna serie. De kleur van de tas is navy, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je altijd snel bij je spullen kunt.

Met de Laguna Handtas van Berba ben je verzekerd van een kwalitatieve en trendy tas die perfect past bij jouw stoere stijl. Bestel hem nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies