BARTS

Mediteraz Shoulderbag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Materiaal Papier
Merk Barts
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1249
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een trendy en praktische schoudertas? Dan is de Mediteraz Schoudertas van Barts perfect voor jou! Deze schoudertas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 28 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 20 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig papier, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Mediteraz Schoudertas is voorzien van een afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een casual crossbody look of liever de tas als handtas draagt, de keuze is aan jou!

De tas sluit gemakkelijk en veilig met behulp van een handige magneetsluiting. Geen gedoe meer met ritsen of knopen, maar gewoon snel en eenvoudig je spullen opbergen en meenemen.

De Mediteraz Schoudertas is afkomstig van het bekende merk Barts. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie staan ze garant voor kwaliteit en stijl. De tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de Mediteraz Schoudertas van Barts maak je een fashion statement en ben je altijd voorbereid op elke gelegenheid. Bestel deze must-have tas vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die het biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies