BARTS

Juno Bag Champagne

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Beige
Materiaal Papier
Merk Barts
Merk kleurnaam Champagne
Merk product code 6325
Type sluiting Magneetsluiting

De Juno Bag is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 18 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De tas is gemaakt van papier en heeft een mooie champagnekleur, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De beige kleur hardware en de magneetsluiting voegen een vleugje verfijning toe aan het ontwerp.

De Juno Bag is ontworpen door het bekende merk Barts en heeft de productcode 6325. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met deze tas laat je zien dat je oog hebt voor mode en stijl.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, de Juno Bag is de perfecte metgezel. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de tas over je schouder te dragen en toch al je belangrijke spullen bij de hand te hebben. Met de magneetsluiting kun je de tas snel en eenvoudig openen en sluiten.

Met de Juno Bag voeg je een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een casual jeans en T-shirt draagt of een chique jurk, deze tas maakt je look compleet. De champagnekleur en de beige kleur hardware passen perfect bij elke stijl en geven je een trendy uitstraling.

Kies voor de Juno Bag en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en maak een fashion statement met deze prachtige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies