Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Fabienne Chapot tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Filters
Sorteer op
3 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Fabienne Chapot tassen

Vrolijk, kleurrijk en stijlvol zijn kenmerken voor Fabienne Chapot tassen. Fabienne Chapot is een bekend Amsterdams lifestyle merk. Zoals de naam al verklapt is het brein achter dit succesvolle merk Fabienne Chapot. In 2006 is Fabienne begonnen met een uitgesproken tassenlabel, genaamd Fab. Het speelse, vrolijke en kleurrijke Fab. werd in 2016 volwassen. Zo veranderde de merknaam van Fab. naar Fabienne Chapot. Niet alleen de naam van het merk veranderde; ook werd de collectie verder uitgebreid met kleding, schoenen, servies en textiel.   
 

De tassencollectie van Fabienne Chapot

De tassen van Fabienne Chapot zijn echte eyecatchers. Met een tas van Fabienne Chapot geef je je outfit een vrouwelijke touch. Alle tassen worden met oog voor detail handgemaakt in Bali, Portugal en Marokko. Van luxueuze leren designs tot vrolijke prints; alle varianten zijn terug te vinden in de Fabienne Chapot collectie. De tassencollectie varieert van handtassen, clutches en luiertassen.
 

Bestel je Fabienne Chapot tas online

Heb jij jouw perfecte Fabienne Chapot tas gevonden die je outfit helemaal af maakt? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij The Little Green Bag! Wij gaan gelijk met jouw aankoop aan de slag, zodat jij je nieuwe aanwinst snel in huis hebt!