Vans

Ward Cross Body Pack Black Ripstop

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42.7 cm
Diepte 10.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17.8 cm
Kleur hardware Grijs
Materiaal Nylon
Merk Vans
Merk kleurnaam Black Ripstop
Merk product code VN0A2ZXX6ZC1
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle tas? Dan is de Ward Cross Body Pack van Vans perfect voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 42.7 cm, een diepte van 10.1 cm en een hoogte van 17.8 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Ward Cross Body Pack is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een stoere zwarte ripstop kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De grijze kleur van de hardware voegt een subtiel contrast toe aan het geheel.

Met een volume van 4 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

De Ward Cross Body Pack is een product van het bekende merk Vans, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De merkproductcode VN0A2ZXX6ZC1 zorgt ervoor dat je altijd het juiste product kunt vinden.

Wacht niet langer en voeg deze trendy crossbodytas toe aan je collectie! Bestel nu de Ward Cross Body Pack van Vans en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies