Vans

Go Getter Crossbody Black White Checkerboard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 5.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White Checkerboard
Merk product code VN0A7RWR56M1
Opberg opties 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Go Getter Crossbody is een trendy en praktische tas die perfect is voor volwassenen die onderweg zijn. Met een breedte van 9,5 cm, een diepte van 5,1 cm en een hoogte van 16,5 cm, heeft deze tas de ideale afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder onhandig te zijn.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Go Getter Crossbody bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het materiaal is niet alleen stijlvol, maar ook goed voor onze planeet. Het zwarte kleurhardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp en zorgt ervoor dat de tas er altijd trendy uitziet.

Deze crossbodytas van Vans heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever je handen vrij hebt of de tas over je schouder wilt dragen, de keuze is aan jou.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Daarnaast heeft de Go Getter Crossbody ook een handig open buitenvak, zodat je snel toegang hebt tot je telefoon, sleutels of andere kleine benodigdheden.

Deze tas is een must-have voor fashion-forward volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle crossbodytas. Met het merk Vans en de kleurnaam Black White Checkerboard, straal je moeiteloos stijl en zelfvertrouwen uit. Bestel vandaag nog de Go Getter Crossbody en maak een statement met je fashion choices!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies