Vans

Call Waiting Lanyard Peace Check Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White
Merk product code VN0A5I1NY281
Opberg opties 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Call Waiting Lanyard Peace Check van Vans precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze tas is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast is de tas voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

Met een breedte van 10 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 16.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Je kunt hem gemakkelijk sluiten met de ritssluiting, die zorgt voor extra veiligheid.

De Call Waiting Lanyard Peace Check is uitgevoerd in de kleur Black White, met zwarte hardware. Het merk Vans staat garant voor kwaliteit en stijl, en dat zie je terug in dit product. De merknaam en productcode zijn respectievelijk VN0A5I1NY281.

Deze crossbodytas heeft ook handige opbergopties. Hij is voorzien van één open buitenvak, waarin je snel en gemakkelijk bij je spullen kunt. Of je nu naar een festival gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon je handen vrij wilt hebben, deze tas is de perfecte keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies