Trixie

Round purse Mr. Lion Geel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 16 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Geel
Merk product code 74-213
Opberg opties 1 open buitenvak
Type sluiting Ritssluiting

Deze schattige Round purse Mr. Lion is een must-have accessoire voor kinderen. Met zijn opvallende gele kleur en het leuke leeuwenontwerp, zal deze crossbodytas zeker de aandacht trekken. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze tas zowel stijlvol als duurzaam.

Met afmetingen van 16 cm breed, 5 cm diep en 16 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor alle essentiële spullen van je kind. Het heeft ook een handig open buitenvak, zodat ze gemakkelijk bij hun favoriete items kunnen.

Deze Round purse Mr. Lion is van het merk Trixie, bekend om zijn kwaliteitsproducten. Met de ritssluiting is de tas veilig afgesloten en kunnen de spullen van je kind niet verloren gaan.

Of het nu gaat om een dagje uit, een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik, deze crossbodytas is de perfecte aanvulling op de garderobe van je kind. Bestel vandaag nog de Round purse Mr. Lion en laat je kind stralen met deze trendy en praktische tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies