Tommy Hilfiger

Tommy Life Half Moon Camera Bag Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code AW0AW14471
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Tommy Life Half Moon Camera Bag is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 14 cm, is deze tas compact maar toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze tas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas, terwijl de merknaam "Tommy Hilfiger" staat voor kwaliteit en vakmanschap.

De Tommy Life Half Moon Camera Bag is verkrijgbaar in de kleur "Space Blue" en heeft de productcode "AW0AW14471". Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze tas de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is een must-have accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies