Tommy Hilfiger

Skyline Mini Reporter Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code AM0AM10914
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Skyline Mini Reporter is een trendy crossbodytas van het merk Tommy Hilfiger. Met zijn compacte formaat van 16 cm breed, 5 cm diep en 19 cm hoog is deze tas perfect voor volwassenen die graag licht reizen. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

De Skyline Mini Reporter in de kleur Space Blue heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. De verstelbare schouderband biedt comfort en flexibiliteit, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw voorkeur.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze tas ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je belangrijkste items.

De Skyline Mini Reporter is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode AM0AM10914 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en trendy crossbodytas, dan is de Skyline Mini Reporter de perfecte keuze. Bestel nu en voeg deze eyecatcher toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies