Filters

26 producten

26 producten

'Tinne + Mia: stop nooit met dromen, geloof in sprookjes, kleur af en toe buiten de lijntjes en tel de sterren.'


Crossbodytassen en shoppers

Tinne + Mia werd in het jaar 2012 opgericht door Karien Kuijpers en Marjan Godrie. 'Volg je dromen, zij kennen de weg.' Dat is de slogan waarmee het allemaal begon voor de oprichters en waar ze vandaag de dag nog steeds hun inspiratie uit halen. Bij het merk Tinne + Mia ontwerpen ze tassen zoals crossbodytassen en shoppers met Franse joie de vivre, een knipoog naar de klassieke stijl en een stoer Scandinavisch randje. Bij Tinne + Mia draait het om genieten van de kleine dingen in het leven, zonder te stoppen met het waarmaken van je dromen.


Feel Good

Een grafisch ontwerper, productontwerper en stylist ineen, dat is wat je vindt binnen het team van Tinne + Mia. Ze hebben bij het merk een zwak voor papier, stoffen, grafische printjes en bijzondere typografie. Ze vinden het niet alleen belangrijk om met creatieve ontwerpen bezig te zijn, maar vertellen ook graag boeiende verhalen in de vorm van tastbare tassen, waaronder de leukste crossbodytassen en shoppers. Ze bezorgen je bij Tinne + Mia graag een glimlach op je gezicht door originele feelgood crossbodytassen en shoppers te ontwerpen en produceren, om deze reden is ook de 'Feel Good'-lijn ontstaan. Bij het ontwerpen van de tassen is er veel aandacht besteed aan de kleinste details, waardoor de crossbodytassen en shoppers een verrassende en vernieuwende uitstraling hebben gekregen. Ook zijn deze tassen heel leuk te combineren met allerlei andere accessoires.


Bestel Tinne + Mia online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete crossbodytas of shopper van Tinne + Mia gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze tas gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw crossbodytas of shopper zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies