The Little Green Bag

Sierra Crossbody black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

De Sierra Crossbody is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 11.5 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Het merk achter deze prachtige tas is The Little Green Bag. Ze staan bekend om hun kwaliteit en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in de Sierra Crossbody. De kleur van de tas is zwart, wat tijdloos en makkelijk te combineren is met elke outfit.

Wat deze tas extra handig maakt, zijn de opbergopties. De Sierra Crossbody heeft 1 binnenvak met ritssluiting en 5 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en snel terugvinden. Daarnaast heeft de tas een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je zelf kunt bepalen hoe je hem draagt.

De Sierra Crossbody sluit met een magneetsluiting en een overslag, wat zorgt voor extra veiligheid en een trendy look. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas is de perfecte metgezel. Bestel de Sierra Crossbody vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies