The Little Green Bag

Crossbody Nivalis White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam White
Merk product code 201166
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Crossbody Nivalis van The Little Green Bag de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Crossbody Nivalis heeft een afmeting van 23 cm breed, 2.5 cm diep en 18 cm hoog. Hierdoor biedt de tas voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat hij te groot of te zwaar wordt. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met de handige ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast beschikt de Crossbody Nivalis over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De Crossbody Nivalis is ontworpen door het merk The Little Green Bag, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en trendy producten. De tas is uitgevoerd in de kleur wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Met de merkproductcode 201166 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden wilt doen, de Crossbody Nivalis is de ideale metgezel. Bestel hem nu en maak een fashion statement met deze trendy crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies