The Little Green Bag

Crossbody Bag Brooks Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Blush
Merk product code B044
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Kliksluiting, Overslag
Volume 1 l

De Crossbody Bag Brooks is een trendy accessoire dat perfect is voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Met een breedte van 16 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 13 cm, heeft deze tas de ideale afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, waardoor het een echte eyecatcher is. Het merk, The Little Green Bag, staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Blush" en de productcode "B044" is deze tas een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 open binnenvak kun je gemakkelijk al je spullen georganiseerd houden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, terwijl de kliksluiting en overslag ervoor zorgen dat je spullen veilig en beschermd blijven.

Met een volume van 1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of een avondje uit gaat. De Crossbody Bag Brooks is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en zal zeker een favoriet worden in je tassencollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies