The Little Green Bag

Celeste Envelope Crossbody emerald

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam emerald
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

De Celeste Envelope Crossbody is een trendy en stijlvolle tas die perfect is voor dames die op zoek zijn naar een praktische en modieuze accessoire. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 14 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de afneembare schouderband zorgt voor veelzijdigheid in het dragen van de tas.

De Celeste Envelope Crossbody is voorzien van een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met een volume van 1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels en andere dagelijkse benodigdheden.

Het merk van deze prachtige tas is The Little Green Bag, bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van de tas is emerald, een opvallende en modieuze keuze die je outfit helemaal compleet maakt.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden wilt doen, de Celeste Envelope Crossbody is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies