Ted Baker

Parrker Quilted Studded Mini Crossbody Palel Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Palel Pink
Merk product code 257409
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Parrker
Type sluiting Ritssluiting

De Parrker Quilted Studded Mini Crossbody van Ted Baker is een absolute must-have voor dames die op zoek zijn naar een trendy en praktische tas. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 16 cm, heeft deze crossbodytas de perfecte afmetingen om al je essentials mee te nemen zonder te zwaar te worden.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit. De quilted studded details geven een extra touch aan het ontwerp, waardoor het een echte eyecatcher is. De mooie pastelroze kleur, ook wel bekend als "Palel Pink" volgens het merk, voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan elke outfit.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, waardoor hij comfortabel en praktisch is. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het ene binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Parrker Quilted Studded Mini Crossbody uit de Parrker serie is de perfecte accessoire voor elke fashion-forward dame. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze tas zal je niet teleurstellen. Voeg wat stijl toe aan je outfit en bestel deze Ted Baker crossbodytas vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies