Ted Baker

Jorjey Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 260549
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Druksluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Maak kennis met Jorjey, een trendy toevoeging aan je tassencollectie. Deze Ted Baker crossbodytas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een tijdloos zwart design, perfect voor elke gelegenheid.

Met een breedte van 23 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 15 cm biedt Jorjey voldoende ruimte voor al je essentials. De tas heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Wat betreft opbergmogelijkheden, Jorjey heeft een handig binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden. De druksluiting zorgt ervoor dat je tas veilig gesloten blijft, terwijl je toch snel toegang hebt tot je spullen.

Met een inhoud van 1 liter is Jorjey compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is de perfecte metgezel.

Speciaal ontworpen voor dames, is Jorjey een must-have accessoire dat zowel elegant als functioneel is. Met het merkproductcode 260549 ben je verzekerd van de kwaliteit en stijl waar Ted Baker bekend om staat.

Voeg een vleugje klasse toe aan je outfit met Jorjey, de crossbodytas die je niet wilt missen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies